Welkom

Welkom bij Olivier!
Onze restaurant is dagelijks geopend! Kom snel langs voor onze lekkere biertjes en kies een mooi plekje uit of maak vooraf een reservering. In verband met de nieuwe coronamaatregelen zijn wij dagelijks geopend van 12:00 tot 20:00 uur.

Tot snel!

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij Olivier op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!

Welkom bij Olivier!
Als Belgisch biercafé staan we bekend om onze gastvrijheid. In onze bijzondere locatie in het centrum van Utrecht verwelkomen we u dan ook graag met onze smaakvolle gerechten en een ruime keuze aan bieren. Neem plaats in onze prachtige oude kerk of ga voor een plekje in de zon.

Wij zijn dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner.

*Het is niet mogelijk om vooraf speciaal voor ons terras te reserveren. Bij mooi weer doen we er uiteraard wel alles aan om iedereen zo goed als mogelijk een fijn plekje te geven op ons terras.
BIER VAN HET MOMENT: Zundert 8 Trappist

Zundert 8 Trappist is een authentiek trappistenbier. Een bijzonder, kastanjekleurig bier met een ferme, lichte schuimkraag.
Het bier heeft een veelbelovende geur van kruiden en specerijen en een bloemige, zoette aanzet. Geef je dit complexe bier wat rust, dan evalueert het karakter van licht karamel naar een mooie en droge hopbitterheid.
In de lange afdronk vloeien de bitters samen met de aangename kruidigheid. Het bier komt het best tot zijn recht op een temperatuur van ongeveer 10-14 graden. Zundert 8 Trappist bevat 8% alcohol.

De brouwerij
Een trappistbier mag pas zo genoemd worden, wanneer het gebrouwen is binnen de muren van een trappistenabdij, onder verantwoordelijkheid van monniken.
Zundert 8 Trappist is het eerste trappistenbier van Trappistenbrouwerij De Kievit in Klein Zundert. Hier wordt het bier sinds 2013 gebrouwen om te voorzien in het levensonderhoud van de monniken en het onderhoud van de abdij.

Volg Olivier

Instagram: @belgisch_biercafe_olivier
Facebook: Belgisch Biercafe Olivier

Contact

UTRECHT
Achter Clarenburg 6a
3511JJ, Utrecht
+31302367876
directantwoord@cafe-olivier.be

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m woensdag 12:00 - 23:00. Donderdag 12:00 - 00:00. Vrijdag en zaterdag 12:00 - 01:00. Zondag 12:00 - 22:00.

BIJZONDERHEDEN
Op vrijdag en zaterdag kun je gewoon binnenlopen voor een plek. Voor groepen met 6 personen of meer graag eerst even bellen of mailen.