Welkom

Welkom bij Olivier!
Onze restaurant is dagelijks geopend! Kom snel langs voor onze lekkere biertjes en kies een mooi plekje uit of maak vooraf een reservering. In verband met de nieuwe coronamaatregelen zijn wij dagelijks geopend van 12:00 tot 20:00 uur.

Tot snel!

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij Olivier op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!

Welkom bij Olivier!
Als Belgisch biercafé staan we bekend om onze gastvrijheid. We zijn blij dat we u kunnen verwelkomen met onze smaakvolle gerechten en een ruime keuze aan bieren. Belgisch Biercafé Olivier is dagelijks geopend.

Tot snel!

BIER VAN HET MOMENT: Gouden Carolus Classic

In eerste instantie een zeer aangenaam gevoel in de mond van alcohol en zachtheid. Het wordt gevolgd door een groeiende bitterheid, die deels afkomstig is van hop, maar ook van geroosterde mout en chocolademout. Tegen het einde, aangename balans tussen bittere, zure en zoete accenten.

De brouwerij
Het brouwen van bier is een eeuwenoude traditie op de Appelhoek in Melle. Reeds in 1654 vinden we sporen terug van een brouwactiviteit op deze plaats. Vanaf 1904 zet Léon Huyghe zijn eerste voetstappen in de plaatselijke brouwerij.
In 1925 krijgt Léon Huyghe familiale versterking van zoon Albert en schoonzoon Louis Droesbeque en wordt de brouwerij officieel herdoopt tot Brouwerij L. Huyghe. Vandaag roert Alain De Laet, de 4de generatie Huyghe, in de brouwketels. Het olifantje dat geboren werd in 1989 is een internationaal icoon geworden.

Volg Olivier

Instagram: @belgisch_biercafe_olivier
Facebook: Belgisch Biercafe Olivier

Contact

UTRECHT
Achter Clarenburg 6a
3511 JJ Utrecht
030 2367876
directantwoord@cafe-olivier.be

OPENINGSTIJDEN
Zondag t/m donderdag 12:00 tot 22:00*.
Vrijdag & zaterdag 12:00 – 00:00

Wij nemen op vrijdag & zaterdag reserveringen aan tot 14:00u. Daarna kan je gewoon binnenlopen voor een plek.