Welkom

Welkom bij Olivier!
Onze restaurant is dagelijks geopend! Kom snel langs voor onze lekkere biertjes en kies een mooi plekje uit of maak vooraf een reservering. In verband met de nieuwe coronamaatregelen zijn wij dagelijks geopend van 12:00 tot 20:00 uur.

Tot snel!

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij Olivier op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!

Welkom bij Olivier!
Als Belgisch biercafé staan we bekend om onze gastvrijheid. We zijn blij dat we u kunnen verwelkomen met onze smaakvolle gerechten en een ruime keuze aan bieren. Belgisch Biercafé Olivier is dagelijks geopend.

Tot snel!

BIER VAN HET MOMENT: St. Bernardus abt 12

Met een 4e plaats op de lijst van beste bieren ter wereld volgens beeradvocate.com is de St. Bernardus abt 12 een van de betere bieren. De abt 12 is het sterkste bier van de brouwerij en is net zoals alle andere bieren van hoge gisting. De abt 12 is een Quadrupel van 10%, heeft een zeer fruitig aroma en blinkt uit door zijn lange bitterzoete afdronk. Een perfect evenwicht tussen bitter en zoet.

De brouwerij
Oorspronkelijk brouwde St. Bernardus voor de abdij van Westvleteren. Hierdoor kennen de bieren dezelfde recepten. Het bier heette toen St. Sixtus Abdij en later Sixtus. In 1992 stopte de licentie. Sindsdien worden de bieren onder de huidige naam op de markt gebracht.

Volg Olivier

Instagram: @belgisch_biercafe_olivier
Facebook: Belgisch Biercafe Olivier

Contact

UTRECHT
Achter Clarenburg 6a
3511 JJ Utrecht
030 2367876
directantwoord@cafe-olivier.be

OPENINGSTIJDEN
Zondag t/m donderdag 12:00 tot 22:00.
Vrijdag & zaterdag 12:00 – 00:00

Wij nemen op vrijdag & zaterdag reserveringen aan tot 14:00u. Daarna kan je gewoon binnenlopen voor een plek.